Inici > Actualitat > Garantia Juvenil

Garantia Juvenil

24/05/2018

L'Ajuntament de Piera ha estat una de les administracions beneficiàries dels ajuts del Servei d'Ocupació de Catalunya, destinats a incentivar la contractació en practiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.
Dins d'aquest programa, la nostra entitat ha pogut contractar en practiques, durant un període de 6 mesos, a tres persones acabades de titular, prèviament inscrites com a demandants d'ocupació a les oficines de treball del SOC.
L'experiència ha estat molt positiva per ambdues parts. L'Ajuntament ha rebut suport en departaments amb molta càrrega de treball com serveis territorials, comptabilitat, o empresa i ocupació i les persones contractades han posat en pràctica tasques relacionades amb els seus estudis, la qual cosa ha contribuït a enriquir el seu currículum vital i les seves perspectives d'inserció laboral.

Arxivat a: General