Inici > Notícies

Notícies

 1. 18/10/2018
  Contractació en pràctiques L'Ajuntament de Piera, dintre del programa Contractació de joves en practiques 2018, subvencionat pel SOC i cofinançat per la iniciativa d'ocupació juvenil i el FSE, té previs la Contractació en Pràctiques, amb un contracte de 6 mesos, de dos joves menors de 30 anys inscrits a la Garantia Juvenil i al SOC.
  Arxivat a: Ocupació
 2. 17/10/2018
  El passat 8 d'octubre sis nous alumnes van començar la segona edició del curs de soldadura. És una formació que s'imparteix a l'empresa Ferralles Piera, SL. Aquests cursos s'emmarquen dins del programa de finançament de la Diputació que posa a dispos...
  Arxivat a: Formació, Ocupació
 3. 09/10/2018
  L'Ajuntament de Piera va començar l'any 2014, amb el suport de la Diputació de Barcelona, un projecte anomenat Estratègies d'apropament al teixit empresarial, que tenia com a objectiu apropar els usuaris del Servei d'Ocupació Local de Piera a les emp...
  Arxivat a: Ocupació, Empresa
 4. 18/09/2018
  Obertes les inscripcions per assistir a una trobada amb empreses, el proper 5 d’octubre, que té com a objectiu  posar en contacte persones en procés de recerca de feina amb el teixit empresarial de la zona El  divendres dia 5 d’octubre,el Teatre Fome...
  Arxivat a: Empresa
 5. 17/09/2018
  Inici de la primera edició del curs de soldadura
  Arxivat a: Empresa, Formació
 6. 21/08/2018
  A través del programa de formació a mida per a empreses de la Diputació de Barcelona, el pròxim 12 de setembre està previst l'inici d'un curs de soldadura per a les persones que estiguin interessades inscrites al servei. Curs de soldadura. Durada: Tr...
  Arxivat a: Formació
 7. 01/08/2018
  Des del Departament d'empresa i ocupació i dins de la línia d'impuls al foment de la contractació, es publica la convocatòria de concessió d'ajuts a empreses i emprenedors per a l'any 2018 que podeu consultar en el següent enllaç Edicte convocatòria ...
  Arxivat a: Empresa
 8. 09/07/2018
  La Diputació de Barcelona està fent una anàlisi del web d’ofertes de feina www.diba.cat/slo amb l’objectiu de millorar-la, per això necessita conèixer de primera mà l’opinió de la ciutadania i empreses, el principal públic a qui va dirigida.
  Arxivat a: Empresa, Ocupació
 9. 09/07/2018
  A finals de juny es van tancar les sessions grupals de tècniques de recerca del Servei d’Ocupació, amb una valoració molt positiva dels assistents. Aquestes trobades els ha permès assolir nous elements de recerca de feina.
  Arxivat a: Ocupació
 10. 09/07/2018
  Al setembre finalitza la part teòrica dels dos cursos de formació administrativa que s’imparteixen a La Nau, gestionats pel Servei d’Ocupació Local de Piera i subvencionats pel SOC. Després, cal engegar un període de pràctiques amb empreses que vulguin col·laborar amb aquest servei.
  Arxivat a: Empresa, Formació
 11. 31/05/2018
  Si tens entre 16 i 29 anys i estàs interessat/da en els programes que impulsen la teva incorporació al món laboral, no et pots perdre aquesta xerrada.
  Arxivat a: General
 12. 29/05/2018
  Tal com pots consultar a la nostra agenda, ja hem  començat les sessions i els tallers per a la recerca activa de feina. El primer va ser divendres 25 de maig de 9 a 10'30 a l'espai del Club de Feina de La Bòbila i va estar dedicat a l'anàlisi i cara...
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 3 Següent