Inici > Notícies

Notícies

 1. 18/09/2018
  Obertes les inscripcions per assistir a una trobada amb empreses, el proper 5 d’octubre, que té com a objectiu  posar en contacte persones en procés de recerca de feina amb el teixit empresarial de la zona El  divendres dia 5 d’octubre,el Teatre Fome...
  Arxivat a: Empresa
 2. 17/09/2018
  Inici de la primera edició del curs de soldadura
  Arxivat a: Empresa, Formació
 3. 21/08/2018
  A través del programa de formació a mida per a empreses de la Diputació de Barcelona, el pròxim 12 de setembre està previst l'inici d'un curs de soldadura per a les persones que estiguin interessades inscrites al servei. Curs de soldadura. Durada: Tr...
  Arxivat a: Formació
 4. 01/08/2018
  Des del Departament d'empresa i ocupació i dins de la línia d'impuls al foment de la contractació, es publica la convocatòria de concessió d'ajuts a empreses i emprenedors per a l'any 2018 que podeu consultar en el següent enllaç Edicte convocatòria ...
  Arxivat a: Empresa
 5. 09/07/2018
  La Diputació de Barcelona està fent una anàlisi del web d’ofertes de feina www.diba.cat/slo amb l’objectiu de millorar-la, per això necessita conèixer de primera mà l’opinió de la ciutadania i empreses, el principal públic a qui va dirigida.
  Arxivat a: Empresa, Ocupació
 6. 09/07/2018
  A finals de juny es van tancar les sessions grupals de tècniques de recerca del Servei d’Ocupació, amb una valoració molt positiva dels assistents. Aquestes trobades els ha permès assolir nous elements de recerca de feina.
  Arxivat a: Ocupació
 7. 09/07/2018
  Al setembre finalitza la part teòrica dels dos cursos de formació administrativa que s’imparteixen a La Nau, gestionats pel Servei d’Ocupació Local de Piera i subvencionats pel SOC. Després, cal engegar un període de pràctiques amb empreses que vulguin col·laborar amb aquest servei.
  Arxivat a: Empresa, Formació
 8. 31/05/2018
  Si tens entre 16 i 29 anys i estàs interessat/da en els programes que impulsen la teva incorporació al món laboral, no et pots perdre aquesta xerrada.
  Arxivat a: General
 9. 29/05/2018
  Tal com pots consultar a la nostra agenda, ja hem  començat les sessions i els tallers per a la recerca activa de feina. El primer va ser divendres 25 de maig de 9 a 10'30 a l'espai del Club de Feina de La Bòbila i va estar dedicat a l'anàlisi i cara...
  Arxivat a: General
 10. 24/05/2018
  L'Ajuntament de Piera ha estat una de les administracions beneficiàries dels ajuts del Servei d'Ocupació de Catalunya, destinats a incentivar la contractació en practiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. ...
  Arxivat a: General
 11. 24/05/2018
  Pels comerços i botigues de la zona que puguin estar interessats adjuntem publicitat del curs Optimitza la teva botiga que es realitzarà a la població de Sant Esteve Sesrovires. Donat que és una formació subvenciona pel Consorci per a la Formació Con...
  Arxivat a: General
 12. 22/05/2018
  Posem a la vostra disposició el nou web del servei d'empresa i ocupació de l'Ajuntament de Piera. Trobareu tota la informació del servei dissenyada per fer més àgil el contacte i perquè us mantingueu informats de les nostres activitats. Desitgem que ...
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 3 Següent