Inici > Agenda > Fira del Sant Crist 2019

Fira del Sant Crist 2019

Dia i hora: Del dissabte 27/04/2019 a les 10:00h al diumenge 28/04/2019 a les 20:00h

Lloc: Piera

Organitza: Ajuntament de Piera

XXX Fira del Sant Crist

Aquest any celebrem la XXX Fira del Sant Crist de Piera, els dies 27 i 28 d'abril de 2019. Després d'aquesta trajectòria de tres dècades, la Fira representa un referent a la nostra Vila i a la comarca. Un dels objectius d'aquest esdeveniment és potenciar el comerç local i mantenir la presència d'aquelles iniciatives de fora de Piera que mostren el seu interès en aquest esdeveniment i hi poden aportar un valor afegit.

Des de la regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Piera, un any més, posem tots els nostres esforços en aquest important esdeveniment amb l'entusiasme i el rigor que mereix. Però sobretot, comptem amb la participació de tots vosaltres com la millor garantia de l'èxit final.

Arxivat a: Fires

Próxims events

No s'ha trobat cap esdeveniment.