Inici > Actualitat > Programes atorgats durant l' any 2017.

Programes atorgats durant l' any 2017.

Empreses
06/04/2018

1.- Contractació de diferents llocs de treball, en l’àmbit del Programa Complementari de Foment de l’ocupació local 2017-18, Fase 1: línia de suport a l’ocupació local, modalitat de suport als Plans Locals d’ocupació, finançats per la Diputació de Barcelona.

Inici: entre juliol i setembre del 2017

Perfils seleccionats: paletes, peons, vigilant zona blava, agents cívics, administratius, tècnica joventut i operaris de neteja.

Durada: 1 any

2.- Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Inici: 30 de novembre del 2017

Perfils seleccionats: Joves amb CFGM de gestió administrativa, CFGS d’Administració i finances i Grau en Pedagogia.

Durada: 6 mesos.

Cal animar a tots els joves amb formació mitjana o superior que no continuen estudiant o que estiguin treballant, a inscriure’s a la Garantia Juvenil i al SOC per poder participar en aquests programes que surten anualment.

3.- Treball i Formació.

         - Línia PANP   6 mesos. Adreçada a persones en situació d’atur no perceptores de prestacions i/o subsidi per desocupació preferentment més grans de 45 anys.

Perfils atorgats: cinc operaris/àries

Inici previs: gener 2018

Durada: 6 mesos

         - Línia PANP 12 mesos. Adreçada a persones en situació d’atur no perceptores de prestacions i/o subsidi per desocupació preferentment més grans de 55 anys.

Perfils atorgats: paleta i jardiner/a

Inici previs: desembre 2017 i gener 2018

Durada: 12 mesos

-      Línia DONA – Adreçada a dones en situació d’atur preferiblement majors de 55 anys

Inici previs: desembre 2017

Durada 12 mesos

 

Totes les persones contractades dintre de la línia PANP rebran una formació professionalitzadora de 80h anomenada Operaris de zones enjardinades.

La treballadora contractada dintre de la línia DONA realitzarà el mòdul de comunicació, de 120hores, del Certificat de Professionalitat  Operacions auxiliars de serveis administratius i generals.

 

4.- Treball als Barris

Programa D: contractació de persones desocupades preferentment residents a l’àmbit de la Llei de Barris. El projecte se centrarà en la rehabilitació del complex d’equipaments de Cal Sanahuja del Projecte d’Intervenció integral Nucli Antic de Piera.

Perfils atorgats: cinc paletes i quatre peons

Inici prevís: desembre 2017

Durada: 6 mesos.

 

Arxius adjunts

Arxivat a: General